Amarilto shpk, kompania lider ne tregetimin dhe perpunimin e fruta-perimeve
Open
X

Sherbime.

Amarilto shpk ofron nje game te gjere produktesh per te gjithe tregun shqiptar ushqimore. Vitet e eksperiences kane bere qe te ofrojme produktet me te mira ne rang kombetar per te gjithe individet , restorantet e ndryshme qe porosisin tek ne dhe klient te huaj qe kane perqafuar traditen shqiptare.

Amarilto shpk ofron :

– Konservim te frutave perimeve
– Perpunimin e ullirit

Kryesisht te fokusuar tek ofrimi i tregetimit te perimeve dhe frutave te konservuara.

Vendi yne ofron produktet me te mire bujqesore duke u nisur qe nga domatet, ullinjte, specat, qershite, kumbulat, pjeshket e shume e shume produkte te tjera.

Ne arrijme te shfrytezojme me se miri te gjithe kerkesen qe ka per keto produkte duke i ofruar ato me dashuri dhe devotshmeri ndaj produktitt tone.

Produktet e Amarilto shpk i gjeni ne supermarketet me te medha ne gjithe Shqiperine dhe jo vetem .

Shoqeria jone ofron dhe tregetimin e saj ne vendet jashte Shqiperise. Kemi disa distributore ne Kosove dhe ne vendet e tjera te cilet perfaqesojne me se miri gjithe linjen tone te prodhimit.