Amarilto shpk, kompania lider ne tregetimin dhe perpunimin e fruta-perimeve
Open
X

Kontakte.

Adresa :

Autostrada Lac-Lezhe 1 KM nga ura e Lumit Mat tabela Gajush
Tel: +355 68 20 72 398
Tel: +355 68 21 38 973
Email: amarilto_@hotmail.com
Web: amarilto.al