Amarilto shpk, kompania lider ne tregetimin dhe perpunimin e fruta-perimeve
Open
X

Cmim nderkombetar ne Spanje.

ftesa 001Amarilto shpk dekorohet nga Global Trade Leaders Club me cmim nderkombetar per International Food & Beverages Quality Award. Perzgjedhja e Amarilto u realizua midis 7 500 kompanive neper 90 shtete te botes.

Ky cmim u konceptua si nje cmim i cili u jepet kompanive te cilat kane nje rrugetim te sukseshem ne ofrimin e ushqimeve cilesore ne tregje kombetare dhe nderkombetare.

Amarilto shpk do te marri kete cmim ne nje mbremje gala ne date 2 Shkurt ne Hotel Melisa Castilla.